Beste christelijke datingsites in Europa

Websites om christelijke mannen en vrouwen in Europa te ontmoeten

 

beste christelijke datingsites in Europa


TIP! 
Gebruik de  gratis Google Translator Tool  om te communiceren in andere talen zoals Nederlands, Duits, Frans, Spaans etc.

Top 10 Europese christelijke datingsites

  1. Europese datingsite Selector Tool
  2. Pepper Dating NL
  3. Frship
  4. Relatie planeet
  5. lexa Dating
  6. Data of Passion
  7. Elite Dating
  8. sex Dating Holland
  9. Gyfrkship
  10. Match4Me

 Meer informatie over het ontmoeten van de juiste christen persoon

Hier is veel informatie op het web over de  beste christelijke datingsites , maar omdat christenen onszelf uitkiezen, hebben we er niet veel van gevonden om echt nuttig te zijn in ons besluitvormingsproces.

 

Dus voordat we verder gaan, laten we het erover eens zijn dat we online dating gaan accepteren voor wat het is:  een tool die ons helpt bij het zoeken naar Mr. of Miss Right.

Er is geen schande in het gebruik van hulpmiddelen.

We hebben hoog en laag gezocht naar betrouwbare informatie die ons zou helpen een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van de  beste  christelijke datingsites , en er zijn echt niet veel plaatsen die informatie van  echte christenen bieden.

We hebben ons deel van online daten gedaan en we dachten dat we onze ervaring en onderzoek zouden aanbieden aan diegenen van jullie die het willen. Misschien een ritje op de rug? We zouden tenslotte willen denken dat ons geld iets nuttiger was dan sommige vervelende eerste datums.

We werken deze pagina bij als er nieuwe informatie opduikt, dus kom regelmatig terug. En als u iets heeft bij te dragen aan de discussie, horen we het graag. Gebruik een pseudoniem als u uw echte naam niet wilt gebruiken.

Daar is ook geen schande in. We willen gewoon graag zien wat je op elke site hebt meegemaakt waar je ervaring mee hebt gehad. Maar houd het stijlvol, kinderen. We verwijderen reacties die spam of onbeleefd zijn.


Iedereen wil eerst over geld praten. Dit blijkt uit ons eigen leven, onze gesprekken met vrienden en uit de enquêtes die we hebben uitgevoerd onder online christelijke daters.

 

Geld is een groot probleem.

Dus laten we het eens over scratch hebben: alleen al omdat een site minder kost, betekent nog niet dat u een goede deal moet maken. Dat gezegd hebbende, alleen al omdat het meer kost, betekent niet dat u ook een betere site krijgt.

Veel van de zeven sites die we hebben beoordeeld bieden een gratis proeflidmaatschap.

Hoewel je waarschijnlijk niet over tien dagen of minder verliefd wordt, kunnen er wonderen gebeuren. En als u een website wilt testen, is een gratis proefversie een goed idee.

Maar als u er klaar voor bent om all-in te gaan, moet u weten dat veel factoren de prijs van een abonnement op een christelijke datingsite kunnen wijzigen.

Afhankelijk van hoe lang je je commit, kun je gemakkelijk de prijs per maand verlagen. De gemiddelde prijs voor een lidmaatschap van één maand op Match, Chemistry.com en Christian Café bedraagt ​​bijna $ 35, Christian Mingle kost ongeveer $ 30 per maand en eharmony kost je ongeveer $ 60 per maand.

Het volstaat om te zeggen: als je kiest voor een strikt prijsbeleid, dan is Marry Well de voorloper voor $ 5,99 voor een abonnement van een maand. Je kunt zes maanden voor $ 25 krijgen voor Marry Well (minder dan een maand voor Christian Mingle).


MAAR WAT OVER GRATIS CHRISTELIJKE DATING SITES?

Om te beginnen, als je nieuw bent in de wereld van online daten, begin dan niet met een van de  gratis christelijke datingsites  en verwacht een goed idee te krijgen van hoe dingen wel of niet werken.

Gratis online datingsites zijn net als het Wilde Westen, alles kan. Het is eenvoudig om een ​​profiel in te stellen en het is gemakkelijk om het te verlaten, omdat gebruikers geen skin in het spel hebben.

Er is iets te zeggen voor het betalen voor online dating. Ten eerste zijn mensen eerder geneigd om te daten en gelijkgestemde gelovigen te vinden wanneer ze daarvoor hun eigen geld moeten gebruiken.

Dat gezegd hebbende, er zijn enkele gratis christelijke datingsites die er zijn. Hier volgt een korte samenvatting van de weinige die we zijn tegengekomen:

Christian Date had minder dan 100 mannen in de leeftijd van 22-40 in de hele staat Texas. Ze hadden minder dan 200 vrouwen in dezelfde leeftijdscategorie. Nummers staan ​​niet aan jouw kant met die site.

Fusion 101 is een gratis christelijke datingsite die is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk

Na het opzetten van een gratis registratie kwamen we op een scherm met de mededeling dat er meer dan 600 mensen in de rij stonden te wachten tot hun profiel werd goedgekeurd.

Onze mensen zouden binnen de week worden geëvalueerd, maar als we het snel zouden willen volgen, zou een man genaamd Edward, die de maker van de site is, dit kunnen doen als we hem $ 3 (pond, misschien?) Via PayPal sturen.

Christian Dating for Free is een van de vele in de eDating for Free-merken (inclusief, maar niet beperkt tot, SinglesHindu, Free Dating Jewish en LDS Singles Free).

Wanneer u naar de site gaat, hoeft u geen e-mailadres of iets in te voeren om u aan te melden, wat betekent dat iedereen op internet uw profiel kan zien zonder een e-mailadres voor registratie.

Real Christian Singles werkt op dezelfde manier.

Er zijn andere gratis christelijke datingsites die niet specifiek ‘christelijk’ zijn, maar christenen gebruiken, zoals OKCupid en Plenty of Fish.

En hoewel je waarschijnlijk geen problemen zult hebben om wedstrijden op beide sites te krijgen, is het wieden van de overdaad aan wedstrijden om gelijkgestemde christenen te vinden, een eigen probleem. [Bekijk onze uitgebreidere OKCupid Review of onze analyse van de overvloed aan vissen.]

Uiteindelijk is het probleem met  gratis christelijke datingsites  echter dat als de meeste mensen een gratis online datingsysteem gaan gebruiken, ze een van de meer populaire alleen-datingsoftware voor mobieltjes zoals Tinder, Hinge of Coffee Meets zullen gaan gebruiken bagel. Het instellen van een profiel is eenvoudig voor deze apps en het is meestal gekoppeld aan iemands Facebook-account.

Voor meer discussie over gratis datingopties, bekijk onze beoordelingen van de Best Christian Dating Apps.

Tot iemand langskomt en een moordende christelijke dating-app maakt, is het nog steeds veel moeilijker om iemand in een app te vinden dan een traditionele online datingsite. Het is mogelijk, maar het kost veel meer werk dan op een traditionele site zoals eharmony.


INTERNATIONALE CHRISTELIJKE SINGELS

Het is moeilijk om erachter te komen wat voor soort getallen deze sites binnenhalen. Ze zijn niet zo enthousiast over het publiceren van het aantal actieve leden waartoe je toegang hebt.

Een recente Christian Mingle-commercial verklaart dat ze alleen al het afgelopen jaar 2 miljoen leden hebben gewonnen.

Wat betekent dat voor je zoekopdracht?

Nou, iedereen kan een gratis profiel maken op de site (of de meeste sites). Alleen al omdat er heel veel profielen zijn, wil dat nog niet zeggen dat er zoveel actief betalende leden zijn om mee te communiceren.

Match.com is de eerste en oudste online datingsite die al sinds 1995 bestaat. In 2012 hadden ze 1,9 miljoen betaalde abonnees.

Het is moeilijker om de getallen van eharmony aan te wijzen, maar ze hebben ongeveer 33 miljoen leden gehad sinds het in 2000 op het toneel verscheen.

Marry Well is nog steeds een nieuwe site en een snelle zoekopdracht vanuit een grootstedelijk gebied zoals Dallas / Fort Worth toonde een veel kleinere selectie van profielen dan de sites die al jaren bestaan, zoals eharmony, Match, Chemistry.com en Christian Mengen.

Dit is wat u moet overwegen:

Als u in een klein stadje of een landelijk gebied woont en u houdt niet van langeafstandsrelaties, is het aantal online datingsprofielen binnen uw geografische regio al gering.

U moet uw rij-afstand vergroten of een van de sites kiezen met miljoenen profielen om uit te kiezen.

Met uitzondering van Marry Well bevatten alle 5 van de andere sites over het algemeen honderden tot duizenden profielen voor christenen om uit te kiezen die zich binnen een redelijke rij-afstand bevinden (minder dan 2-3 uur).

Marry Well heeft potentieel, maar het kan iets langer duren voordat we het van harte kunnen aanbevelen voor zijn grote lidmaatschap. Christian Café heeft meer dan Marry Well, maar ze bieden nog steeds nergens het aantal eharmony, Match en Christian Mingle.


ontmoet christelijke vrouwen en mannen in europa

DE BESTE PLAATS OM CHRISTELIJKE SINGELS TE ONTMOETEN

Voor sommige mensen kan technologie nog steeds een beetje ontmoedigend zijn.

Je bent erin geslaagd om Facebook te verslaan, maar online daten is een geheel nieuwe wereld en je zou misschien geen hulp van een vriend willen zoeken.

Als u op zoek bent naar de gemakkelijkste site die u wilt gebruiken, is het antwoord waarschijnlijk eharmony. Het is vrij eenvoudig – je krijgt je dagelijkse toewijzing van wedstrijden toegestuurd en je kunt met hen communiceren of ze afsluiten.

Er is een uitgebreide eerste vragenlijst over eharmony, maar het is niets hightech. Chemistry.com is ook vrij eenvoudig, met een minder lange vragenlijst.

De meeste andere sites bieden u meer controlemogelijkheden, wat zich ook vertaalt in meer details om te leren navigeren.

Als je een beetje meer vertrouwen hebt in je internetwijsheid, zou Marry Well niet al te moeilijk moeten zijn.

Zowel Match als Christian Mingle geeft gebruikers de mogelijkheid om te chatten, en Christian Mingle biedt zelfs een gebedsruimte aan  (omdat ze blijkbaar denken dat we totaal tijd willen besteden aan gebed met perfecte vreemden op de internets) .

Christian Café biedt ook chatopties, maar bovenal lijkt Christian Café gewoon verouderd. Het is het minst eenvoudig te gebruiken van de sites en zou een frisse, nieuwe esthetiek kunnen doorstaan.


ZE ZULLEN WETEN WIJ ZIJN CHRISTENEN DOOR … ONS PROFIEL?

We willen erop wijzen dat hoewel deze sites niet allemaal expliciet  ‘christelijke datingsites’ zijn,  we weten dat veel christenen ze gebruiken om relaties te vinden.

Ons onderzoek toont aan dat christelijke corporaties niet noodzakelijkerwijs eigenaar zijn van degenen die ‘christelijk’ zijn in de bedrijfsnaam.

In feite zijn Christian Café en Marry Well de enige twee sites in onze recensie die eigendom zijn van christenen en die uitsluitend als christelijke datingsites kunnen worden beschouwd. Als u denkt dat dit een probleem is, raden wij u aan om uw eigen onderzoek te doen en een site te vinden die is afgestemd op uw overtuigingen.

Wij zijn echter van mening dat de beste  christelijke datingsites websites  kunnen zijn die niet alleen technisch voor christenen zijn.

U hoeft alleen maar uw zoekparameters in te stellen en uw vragen op een manier te beantwoorden die de prioriteit weerspiegelen die u op geestelijke zaken plaatst.

Maar zelfs als je dat hebt gedaan, kunnen sommige sites het nog steeds moeilijk maken om gelijkgestemde gelovigen te vinden zonder te klikken op elk profiel dat je interessant vindt om verder te lezen en te ontdekken dat hij / zij zelden naar de kerk gaat.

Match.com biedt slechts een paar meerkeuzevragen over religie en kerkdiensten. Christian Mingle maakt het een beetje gemakkelijker door leden toe te staan ​​om vragen te beantwoorden die lijken op die van Match, samen met een aantal denominationele informatie.

Christian Mingle bevat ook enkele korte antwoordvragen over geloof.

Chemistry.com bleek de moeilijkste site te zijn om andere gelijkgestemde christenen te vinden, omdat ze je slechts een klein deel van het profiel toestaan ​​om je eigen woorden op te nemen.

De rest zijn multiple-choice antwoorden, en daarvan bespreken slechts weinigen het geloof.

Hoewel het waar is dat je door het lange oorspronkelijke persoonlijkheidsprofiel heen moet met eharmony, is er iets om ervoor te zeggen.

Vooral wanneer gecombineerd met de optie om aan te geven hoe belangrijk de spiritualiteit van je partij is. Onze ervaring en ons onderzoek tonen deze resultaten aan in profielen die beter aansluiten bij wat we zochten.

Marry Well is gemaakt door stellen met een geschiedenis met Focus on the Family, en hun missie is “mensen helpen goede huwelijken te sluiten voor hun welzijn en Gods glorie.”

Het idee is om singles in te zetten (excuseer de woordspeling) terwijl ze de weg naar het huwelijk bewandelen. Met Marry Well wil je niet dat je niet langer deel uitmaakt van de site als je eenmaal een relatie hebt aangegaan.

Ze willen je tot aan de huwelijksdag van grondstoffen en gemeenschap voorzien. Daarom geloven we dat de meeste leden van de site meestal toegewijde christenen zijn.

Christian Café heeft ook vrij gedetailleerde instellingen, zoals denominatievoorkeuren, kerkelijke connecties en betrokkenheid en geloofsniveau, en vereist geen lange vragenlijst.

Het kan handig zijn voor mensen die niet de tijd willen besteden die nodig is om jezelf en je interesses op het vlak van eharmonie te evalueren.


Er is iets verontrustends aan het communiceren met iemand die je nauwelijks kent. We hebben allemaal  wet en orde bekeken ; we hebben de horrorverhalen gehoord. Er is niets mis met veilig zijn.

Uw eerste optie voor veiligheid op elke site is om uw foto niet te gebruiken. Meisjes zeggen graag dat alleen de jongens om uiterlijk geven, maar dat is niet waar.

Zelfs de heiligste meisjes willen zien of zijn ogen er eerlijk en vriendelijk uitzien  (of dat zijn haarlijn terugloopt of dat zijn buik teveel bier verbruikt)  voordat ze hem voor een kopje koffie ontmoet.

Dus het niet gebruiken van een foto zal voor de meeste mensen niet echt een flinke oogst van hete dates worden.

eharmony geeft de voorkeur aan het gebruik van uw voornaam in uw profiel.

Natuurlijk kun je een alias maken, maar voor het grootste deel bevatten ledenprofielen legitieme namen. Op de andere sites kun je een gebruikersnaam maken, die je soms meer kan vertellen over een persoon dan 10 profielvragen.

Maar wat gebeurt er als je die ene match krijgt die verliefd op je wordt en niet stopt met e-mailen en proberen te communiceren met jou? Je bent een goede vangst; het kan gebeuren.

Het blokkeren van profielen is een optie voor gebruikers van Match, Christian Mingle en eharmony. De gebruiksvoorwaarden en de privacybeleidspagina zijn niet bijgewerkt op Marry Well, dus het is moeilijk om te bepalen welke stappen ze willen dat je neemt om aanstekelijke stalkers in toom te houden.

Christian Café biedt gebruikers ook de mogelijkheid om ongewenste berichten op afstand te houden met hun e-mailblok, maar ze kunnen uw profiel nog steeds bekijken.


ONTMOET CHRISTELIJKE VROUWEN EN MANNEN IN EUROPA

Als het aankomt op het vinden van de beste  christelijke datingsites , Control Freaks, hebben wij jou gedekt.

U wilt al uw wedstrijden en u wilt uw eigen beslissingen nemen!

U weet wat het beste voor u is en niet een computerprogramma. En je wilt niet blijven zitten en wachten tot dag 37 wanneer het computerprogramma hem / haar in je inbox plaatst. Als jij dat bent, hou je niet van eharmony of Chemistry.com.

Maar u zult blij zijn te weten dat de andere 4 sites u toegang geven tot al hun lidmaatschapsprofielen, evenals de mogelijkheid om te communiceren op welk niveau u ook kiest.

Het is belangrijk op te merken: hoewel Marry Well je er niet van weerhoudt om met iemand te communiceren, ontmoedigen ze vrouwen om echte relaties met mannen aan te gaan.

Dat kan sommigen van jullie ontslaan, en anderen vinden het misschien verfrissend. Jezus houdt van ons allemaal.


IS DAAR EEN CHRISTELIJKE DATING APP?

Als u een e-mail of knipoog ontvangt van een wedstrijd, wilt u zien wie het is terwijl u op het werk bent of in het winkelcentrum.

We weten … we doen het ook. Het is gewoon zoals het nu is. Niemand wacht tot ze thuiskomen om op een site te komen. In feite vinden de meeste mensen het moeilijk om te wachten tot ze een rood licht krijgen.

En dat telt niet de ontelbare mensen die in de eerste plaats een iPad of een tablet gebruiken in plaats van een echte computer.

Als u dit bent, bent u blij te weten dat alle sites die we hebben beoordeeld, met uitzondering van Chemistry.com en Marry Well, u mobiele apps bieden.

Nu kun je ware liefde vinden in de palm van je hand terwijl je over de wereld reist.ZoekEenDate.nl Homepage | European datingsite Comparison Tool | Top Duitse datingsites | Beste gratis seks dating sites in Europa