Professionele datingservices

professionele datingservice

Ontmoet professionele mannen en vrouwen uit Nederland

Top 10 Europese datingsites

 1. Europese Datingsite Selector Tool
 2. Pepper Dating NL
 3. Frship
 4. Relatie planeet
 5. Lexa Dating
 6. Data of Passion
 7. Elite Dating
 8. Sex Dating Holland
 9. Gyfrkship
 10. Match4Me

Een professionele datingservice die aan uw behoeften voldoet

Voor veel mannen en vrouwen is de beste manier om liefde te vinden zonder carrièredoelen of vrije tijd op te offeren, om online naar een professionele datingsite als EliteSingles te gaan.

Onze site is ideaal voor veeleisende Amerikaanse singles.

Niet alleen is onze service veilig, gestroomlijnd en veilig, we ondersteunen ook het zoeken naar duurzame liefde door alleen koppels te koppelen waarvan we denken dat ze echt bij elkaar passen.

We baseren onze suggesties op belangrijke factoren als locatie, relatie-verlangens en persoonlijkheid, en zorgen ervoor dat onze matchmaking gebeurt met het oog op compatibiliteit.

Het is de ideale manier om individuele leidinggevenden en alleenstaande professionals te ontmoeten – of gewoon iemand op uw voorwaarden.

Is het Amerikaanse bedrijfsleven te druk voor de liefde?

Volgens recente studies trouwen Amerikanen later. In feite, vanaf 2014, alleenstaanden (met inbegrip van gescheiden singles) in de Verenigde Staten overtreffen de getrouwde, 1,  wat betekent dat als u op dit moment single, je bent in goed gezelschap!

Een reden hiervoor zou kunnen zijn dat de eisen van het moderne leven niet veel tijd laten om naar liefde te zoeken: met de typische Amerikaanse werkweek nu 47 uur of meer, zijn 2 alleenstaanden die een voorsprong willen nemen op de professionele ladder, vinden hun vrije tijd is een premie.

Dit geldt vooral voor mensen met veeleisende banen: denk aan individuele advocaten, alleenstaande artsen en monteurs.

Natuurlijk, omdat steeds meer mannen en vrouwen zichzelf single vinden, betekent dit niet dat ze zo willen blijven.

Velen vinden inderdaad dat de beste oplossing voor het dilemma werk / leven is om een ​​compromis te zoeken: het gaat niet om het  negeren van  het verlangen naar liefde, maar om slimmer te worden over het vinden van liefde.

Lid worden van dating sites die voor u werken is een zeer goede start, en EliteSingles is een stuk beter dan de rest als het gaat om het ontmoeten van volwassen, professionele singles.

Hoe werken we?

LUXE Matchmaking is geen datingservice of -site.

Het is een exclusieve professionele Matchmaking-boetiek en onze Matchmakers bieden Date Coaching en één op één aandacht voor onze selectieve klantenkring.

Onze wedstrijden worden met de hand geselecteerd om ervoor te zorgen dat we alleen kwaliteitssuikers hebben die onze klanten verlangen.

Hoe is LUXE Matchmaking anders dan online, apps of andere datingdiensten?

We erkennen de wens van onze klanten voor een-op-een aandacht en iets meer dan alleen datums. Ze willen hun levenspartner vinden.

Onze focus is niet alleen om drukke en succesvolle professionals te helpen elkaar te ontmoeten, maar ook om de gewenste relatie aan te gaan, te verbinden en te bereiken.

Daarom bieden we elke klant een individuele matchmaker en een datingcoach.

Van het verbeteren van uw online datingsprofiel tot het verbeteren van uw communicatieve vaardigheden, uw matchmaker begeleidt u door het hele proces.

Meer informatie over de unieke manieren waarop LUXE Matchmaking singles helpt.

Hoe kom je overeen?

We bieden gratis lidmaatschappen voor iedereen, dus we hebben een eindeloos netwerk van potentiële matches en kunnen onze klanten een zoekopdracht op maat aanbieden.

Bovendien werkt Luxe Matchmaking onvermoeibaar om te netwerken en mensen van hoge kwaliteit aan te trekken die u niet zomaar online kunt vinden.

Maar door op te treden als uw persoonlijke “Love Scout”, elimineren we het getallenspel voor u.

Met ons grondige proces zullen we alleen de personen selecteren waarvan we denken dat die uw potentiële levenspartner zouden kunnen zijn, gebaseerd op uw kwaliteiten en voorkeuren.

Je bent druk en hebt geen tijd voor zinloze dates.

Je hebt hoge normen en weinig tijd om door te gaan op rampdata met misleidende profielen of om iemand in een bar te ontmoeten.

Als je klaar bent voor je laatste eerste date, zullen Luxe Matchmaking Matchmakers namens jou singles uitdelen en je voorstellen aan “The One”.

HOGE KLASSE PROFESSIONELE DATING SERVICE

Wij zijn niet zoals andere professionele dating-service.

Wij zijn een luxe partner voor matchmaking die werkt met zorgvuldig gescreende klanten die aan onze hoge normen voldoen.

In feite hebben we de grootste privé-database van in aanmerking komende singles in het land.

We accepteren slechts een percentage van de aanvragers, en verzekeren u dus de persoonsbevestigende singles matchmaking service waarvoor wij bekend zijn.

Onze verfijnde, eigen database maakt het onze matchmakers mogelijk om elke wedstrijd met de hand te selecteren.

We matchen onze klanten alleen met uitstekende kandidaten die passen bij hun unieke persoonlijkheid.

We hebben ons screeningproces geperfectioneerd en ons hoge slagingspercentage vertelt het verhaal. Elke zorgvuldig gescreende kandidaat is:

 • geslaagd
 • werelds
 • Geleerd
 • Eerlijk

Dit zijn slechts een paar van de vereisten voor selectief zoeken waaraan u moet voldoen voordat u wordt geaccepteerd.

We weten hoe moeilijk het is om de persoon te vinden met wie je je leven wilt opbouwen.

Ons zorgvuldige screeningproces is ingesteld om ervoor te zorgen dat elk van onze mogelijke matches voltooid, geavanceerd en up-standing zijn.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat de mensen die wij aan u voorstellen van groot kaliber zijn – net als u.

 

Ons selectief zoekproces

Het is geen toeval dat we het grootste particuliere singles matchmaking-bedrijf in Europa zijn.

Onze slagingspercentages zijn ongelooflijk hoog en door het opnemen van een aantal selectieve zoekcriteria, denken we dat we de formule hebben gevonden die keer op keer succesvolle matches biedt.

Onze reputatie en beschikbare middelen in selectieve datingsites bieden geschikte opties die beschikbaar zijn voor u in elke staat en elk land.

We kunnen overal ter wereld zoeken of we kunnen heel gericht zoeken naar potentiële matches binnen een bepaalde straal van waar u zich bevindt.

De keuze is aan u om te maken.

Ons exclusieve zoekbedrijf heeft immers het potentieel om uw leven te veranderen, en met die kennis behandelen wij uw vereisten met respect en bieden alleen het beste beeld van uw potentiële ideale partner.

Onze matchmakers nemen de tijd om onze klanten echt te leren kennen.

We zijn niet gewoon een andere professionele datingservice; we zijn oprecht geïnteresseerd in wat uw passies zijn, wat uw doelen voor de toekomst zijn, uw verwachtingen en de kenmerken waar u tegen bent.

Dit is, naar onze mening, wat ons de meest succesvolle matchmaking-service op het gebied van matchmaking in de matchmaking-industrie maakt.

Hieronder vindt u een lijst met datingservices die werkende professionals een ideale plek bieden om andere professionals te ontmoeten.

Deze online professionele datingsites en apps maken het ontmoeten van nieuwe mensen gemakkelijk, vooral wanneer tijd een kritieke factor is in het drukke leven van een professional. Alleenstaande professionals hebben een betere kans om vriendschap, kameraadschap of een romantische relatie te vinden wanneer ze contact maken met andere professionals die vergelijkbare doelen en planningen delen.

We werken deze bronnen consequent bij, dus we raden je aan om vaak terug te kijken voor meer professionele online dateringsbronnen.

Er zijn veel professionele datingservices om uit te kiezen.

Ons doel is hier om alleen de beste dating-apps en sites op te nemen die passen bij de niche waarnaar u op zoek bent, degenen die voor u zullen werken.

Elk van deze Professional-services voldoet aan onze minimale criteria in dit artikel.

Elk van onze beoordeelde datingservices biedt ook ruimte voor ingediende beoordelingen en beoordelingen door onze lezers.

Elke gebruikersrecensie bevat een beoordeling op basis van een mogelijk totaal van vijf sterren en een beschrijving.

Met de naam van de datingservices hieronder vermeld, vindt u onze gemiddelde gebruikerswaardering.

 

Af en toe is ‘truth in advertising’ meer dan alleen maar een pijprroom – er zijn echt veel vissen in de POF.com-zee.

Meer dan 100 miljoen bezoekers bekijken de site elke maand en meer dan 11 miljoen gebruikers zijn geregistreerd, waardoor Plenty Of Fish de grootste gratis online datingsite ter wereld is.

Regio’s:  Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nieuw-Zeeland, Spanje, Internationaal

Servicetype:  gratis

Lidmaatschapstype:  Gratis – Basis + Contact, Betaalde Upgrade •  Kosten:  gratis tot $ 6,78 per maand

Op zoek naar:  Activiteit Partner, Dating, Vrienden, Lange termijn, Huwelijk, Penvriend •  Godsdiensten:  Alle

Match.com is een van de grootste online datingsites in het bestaan.

De site staat vol met unieke functies, zoals Reverse Match, Mutual Match, Stir Events en DateSpark. Match biedt ook een garantie, die belooft dat leden met een abonnement van 6 maanden die geen speciaal iemand vinden 6 extra maanden gratis zullen ontvangen.

Regio’s:  Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk

Servicetype:  Android-app, Algemeen, iPhone / iPad-app, Mobiele telefoon, Populair

Lidmaatschapstype:  gratis – Basic, betaald •  Kosten:  vanaf $ 26,65 per maand

 

Op zoek naar:  Daten, Vrienden, Lange termijn, Huwelijk •  Godsdiensten:  Alle

eHarmony.com heeft vele onderscheidingen ontvangen van de gebruikers van DatingSitesReviews.com, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom – met een bijpassend model op basis van 29 basisrelatie-dimensies, eHarmony een van de meest diepgaande datingservices in het bestaan ​​biedt.

Gemiddeld zijn 236 mensen die op eHarmony hebben samengekomen elke dag in het huwelijk, dus als u op zoek bent naar een serieuze relatie, is deze site misschien de plek voor u.

Regio’s:  Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië

Servicetype:  Android-app, iPhone / iPad-app, Matchmaking, Mobiele telefoon, Populair

Lidmaatschapstype:  gratis – Basic, betaald •  Kosten:  vanaf $ 19,95 / maand

Op zoek naar:  Daten, Lange Termijn, Huwelijk •  Religies:  Alle

EliteSingles is een online dating service gericht op professionals die hun liefdesleven net zo serieus willen nemen als hun werkleven.

Het intelligente algoritme van de site geeft prioriteit aan langdurig geluk en compatibiliteit met behulp van een grondige persoonlijkheidsvragenlijst en -profiel.

Dit is geen service voor slackers – alles invullen kost tijd, maar het eindresultaat is een gestroomlijnde ervaring die de rest van het harde werk voor je doet.

Regio’s:  Verenigde Staten, Canada, Verenigd Koninkrijk, Australië, Italië, Nieuw-Zeeland, Internationaal

Servicetype:  iPhone / iPad-app, populair

Type lidmaatschap:  Gratis – Basic, betaald •  Kosten:  vanaf $ 17,95 / maand

Op zoek naar:  Daten, Lange Termijn, Huwelijk •  Religies:  Alle

MATCHMAKING VOOR PROFESSIONELE SINGLES

Een opgeleide vergelijking van de beste datingsites

Onze down-and-dirty beoordelingen van de meest bekende datingsites.

Voordat ik ging trouwen, probeerde ik zowat elke datingsite die er is.
Mijn filosofie was: hoe breder ik mijn net cast, hoe groter de kans dat ik die zeldzame man vind die precies bij mij past.
 En hoewel ik niet langer in de datenpool ben, herinner ik me zeker een maand lang dat ik me voelde alsof alle aantrekkelijke en vriendelijke mannen waren ondergedoken.
NYC is een moeilijke plek om liefde te vinden, maar er zijn manieren om het gemakkelijker te maken.

 

Mensen die elkaar ontmoeten op datingsites, kunnen sneller knopen doorhalen dan mensen die elkaar in de echte wereld ontmoeten – gemiddeld iets meer dan 18 maanden voordat ze aan de slag gaan, in vergelijking met 42 maanden voor degenen die offline vergaderen.

Aan al mijn enige vrienden, stel ik dit voor: in plaats van nog een nacht door te brengen praten met een andere kalende bankier, of erger nog, lijden door een complete droge spreuk, waarom geen data naar je toe laten komen?

Het maakt niet uit aan welke kant van het datingspectrum je zit, er is absoluut een online datingservice die bij jou past.

Zoals online winkelen, kunt u afbeeldingen bekijken, functies vergelijken en mannen bestellen die naar uw buurt willen komen om uw diner te kopen.

Je moet van technologie houden!

Wees sceptisch bij het bladeren door potentiële liefdesbelangen; 81% van de mensen online liegt over hun lengte, gewicht of leeftijd op datingprofielen. Vrouwen trimmen meestal ongeveer 8 kilo van hun gewicht, terwijl mannen meestal een halve centimeter aan hun lengte toevoegen.

 

10 dingen die Matchmakers je niet zullen vertellen

Leer hoe u de beste set-up-services van de dating blindgangers kunt onderscheiden

Als je weinig tijd hebt, gepersonaliseerde hulp wilt of gewoon een nieuwe manier wilt proberen om een ​​partner te vinden, kan een koppelaar een geweldige optie zijn.

Maar hoewel deze professionals zichzelf invoegen in de meest persoonlijke delen van het leven van singles, is er geen regulator voor de sector buiten de algemene bedrijfsrating-entiteiten zoals het Better Business Bureau.

Om u te helpen de beste matchmaker voor u te vinden, hebben we pro’s en vrouwen die hen hebben ingehuurd gevraagd om 10 dingen te onthullen die een koppelaarster misschien niet toegeeft dat iemand overweegt om iemand te gebruiken die hij moet kennen.

1. Iedereen kan een matchmaker zijn. 

Koppelaars kunnen gecertificeerd worden, maar dat hoeft niet. Lisa Clampitt, eigenaar van de Clubby Life-matchmakingclub New York City en het certificeringsprogramma Matchmaking Institute, zegt dat het voordeel van het inhuren van een matchmaker die zij certificeert, is dat naast de training die zij ontvangen, er ook een formeel proces is voor klanten om in te dienen klachten, die ertoe kunnen leiden dat een koppelaarster haar certificering verliest.

Toch zijn er veel niet-gecertificeerde koppelaars die mensen met succes hebben gekoppeld.

Brooke Carsner van Intuitive Matchmaking in Portland, OR, moedigt potentiële klanten aan om matchmakers te vragen “welke kwaliteiten zij in matchmaking brengen die hen als matchmaker ten goede komt.”

2 . Ik heb deel uitgemaakt van een mislukte matchmaking-business. 

Het is een paar jaar geleden dat Barbara, een 54-jarige uit San Diego, de matchmakingservice inhield met wie ze een slechte ervaring had.

Een online zoekopdracht van het bureau leverde meerdere negatieve beoordelingen op en het feit dat het bedrijf stopte, maar meer graafwerk onthult dat dezelfde koppelaars een nieuw bureau met een andere naam hebben geopend.

Nogmaals, vanwege de grotendeels ongereguleerde aard van matchmaking kan het moeilijk zijn om een ​​gerenommeerde matchmaker te vertellen van iemand die het minder goed doet.

Vraag dus naar de herkomst van het bureau dat u overweegt en waar koppelaars eerder hebben gewerkt.

Google ook de specifieke matchmakers.

3. Jij bent mijn eerste klant.

 Iedereen begint ergens, toch?

Aanmelden met een nieuwere koppelaar heeft voordelen.

Matchmakers met een kleinere klantenbasis “werken vaak tien keer harder dan iemand die een groep klanten beheert”, zegt Clampitt. Carsner stelt voor om een ​​nieuwere matchmaker te vragen voor referenties van eerdere zakelijke relaties.

Vraag die verwijzingen vervolgens naar de vraag of de persoon haar beloften heeft waargemaakt en de verwachtingen heeft overtroffen of overtroffen.

4. Ik heb geen referenties. 

Over verwijzingen gesproken, pas op voor de koppelaar die er geen heeft. Rachel, een 48-jarige in St. Paul, MN, zegt dat een dienst weigerde om referenties te verstrekken, met vermelding van privacyredenen.

Dit zou een rode vlag moeten zijn, zegt Carsner. “Ik heb altijd klanten gehad die zeiden dat ze graag als referenties zouden dienen.”

Naast het vragen om een ​​tevreden (voormalige) klant te spreken, stelt Carsner voor om een ​​referentie te vragen wie de service nog steeds gebruikt om perspectief te krijgen op het proces.

5. Meer werknemers betekent niet altijd een betere service.

 Barbara communiceerde met veel agenten en wist nooit zeker wie haar wedstrijden zou kiezen.

Toen ze een probleem had, nam niemand de verantwoordelijkheid.

Aan de andere kant, zegt Krista White, een matchmaker voor It’s Just Lunch in Washington, DC, en auteur van  Lies, Lust and Love Over Lunch , dat meerdere mensen die aan elke single werken een voordeel kunnen zijn.

“We hebben bijpassende vergaderingen waarin we onze klanten bespreken en waarnaar ze op zoek zijn in een partner, dus het is een teaminspanning.”

Vraag alleen wie uw directe contactpersoon zal zijn.

6. Je krijgt waar je voor betaalt. 

Het prijskaartje op matchmakingdiensten en wat die diensten met zich meebrengen, verschilt enorm van onderneming tot onderneming.

In sommige gevallen betaalt slechts één geslacht als gevolg van eenvoudige vraag en aanbod.

In andere kunt u kiezen tussen verschillende serviceniveaus.

Een van de matchmaking-services van Clampitt zorgt ervoor dat iedereen die is voorgescreend in haar database kan zijn, maar proactief zoekt naar overeenkomsten voor betalende klanten.

Dus als je niet betaalt, krijg je minder snel matches.

7. Niet elke match die je tegenkomt is een klant.

 Nancy, een 50-jarige in Columbus, Ohio, was met afschuw vervuld toen ze ontdekte dat haar date niet alleen de $ 5.000 lidmaatschapsprijs betaalde die ze betaalde, maar ook kwam van een online datingsite die ze niet als betrouwbaar beschouwde.

Clampitt en Carsner zeiden beiden dat ze buiten hun agentschappen kijken om de juiste match voor iemand te vinden, maar dat ze “nog steeds moeten worden doorgelicht, bij voorkeur in persoon.

Vervolgens wordt dit allemaal gedeeld met de klant “, zegt Clampitt.

Met de voorafgaande toestemming van een klant, zegt Carsner dat ze mogelijk samenwerkt met een andere lokale matchmaker om een ​​goede match te vinden.

8. Ik heb momenteel geen matches voor jou. 
Clampitt en Carsner zijn het erover eens dat een gerenommeerde koppelaarster toegeeft dat ze op dit moment niemand hebben om mee te maken.
“We zijn transparant over wie we op dat moment hebben”, zegt Clampitt over het werken met een klant na een consult.
Om te voorkomen dat u zich aanmeldt bij een dienst om alleen maar te blijven zitten en te wachten tot de telefoon weken of maanden blijft rinkelen, raadt Clampitt aan om te vragen om specifieke foto’s en profielen van beschikbare overeenkomsten te bekijken voordat u over enig deeg gaat garen.

9. Gegarandeerde wedstrijden zijn een tweesnijdend zwaard.

 Zowel Nancy als Barbara betaalden voor diensten die een minimumaantal datums over een bepaalde periode beloofden.

Op het eerste gezicht klinkt dat als een solide manier om ervoor te zorgen dat de koppelaarster voor je werkt.

Helaas gingen zowel Nancy als Barbara op afspraak met mannen die weinig of geen van hun criteria voldeden terwijl de koppelaars zich haasten om hun contractuele verplichtingen na te komen.

Vraag potentiële matchmakers wat ze zouden doen als niet genoeg mannen aan uw criteria voldoen gedurende de periode voordat ze akkoord gaan met een dergelijke service.

10. We hebben geen koppelaars in uw regio. 

Carolyn, een 47-jarige in Denver, meldde zich aan bij een nationale dienst en had de telefonische raadpleging.

Na enkele maanden annuleerde ze haar lidmaatschap omdat ze geen gepersonaliseerde matches kreeg.

Sommige nationale diensten vermelden de plaatselijke kantoren zonder echt matchmakers op die locatie te hebben.

Clampitt, Carsner en White zeggen dat ze alle klanten persoonlijk of via Skype ontmoeten.

“Het is van cruciaal belang om iemand in de gaten te houden als u ze op datums verzendt bij uw huidige klanten”, zegt White.

Allen zijn het erover eens dat het een belangrijk onderdeel is van het keuringsproces en iets dat je van een koppelaarster mag verwachten.

 

ZoekEenDate.nl Home

Hotels en dingen om te doen in Nederland

Top Duitse datingsites

Beste gratis seks dating sites Europa

100 gratis dating-sites

Vergelijk en selecteer Datingsite Tool

Valentines ideeën en geschenken

Veilige online sekswinkels