Vendet më të mira të njohjes së krishterë në Evropë

Faqet e internetit për të takuar burra dhe gra të krishtera në Evropë

 

faqet më të mira të krishterimit në Evropë


TIP! 
Përdorni  Pa pagesë Google Translator Tool  për të komunikuar në gjuhë të tjera si holandisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht etj.

Top 10 vende evropiane të krishtera

  1. Mjet i përzgjedhjes së vendeve të Dating Sites
  2. Piper Dating NL
  3. Frship
  4. Planet e marrëdhënieve
  5. lexa Dating
  6. Datat e pasionit
  7. Elite Dating
  8. sex Dating Holandë
  9. Gyfrkship
  10. Match4Me

 Më shumë informacion rreth takimit me personin e duhur të krishterë

Ja një shumë informacione në internet rreth faqeve  të  mira të krishtere të takimeve , por si i krishterë i befasojmë vetvetes, ne nuk kemi gjetur shumë për të qenë me të vërtetë të dobishëm në procesin tonë vendimmarrës.

 

Pra, para se të shkojmë më tej, le të pranojmë se ne do të pranojmë online takim për atë që është:  një mjet që na ndihmon në kërkimin e z. Ose të humbasë të drejtën.

Nuk ka turp në përdorimin e mjeteve.

Ne kemi kërkuar informacione të besueshme që do të na udhëzonin për të marrë një vendim të informuar kur zgjedhim faqet   të  mira të krishterimit dhe nuk ka shumë vende që ofrojnë informacione nga të  krishterët aktualë .

Ne kemi bërë pjesën tonë të takimeve në internet, dhe ne vetëm menduam se do të ofrojmë përvojën dhe hulumtimin tonë për ata që dëshirojnë atë. Një udhëtim me mbrapa, ndoshta? Në fund të fundit, së paku do të donim të mendonim se paratë tona shkuan në diçka më të dobishme sesa disa data të vështira të para.

Ne e përditësojmë këtë faqe kur paraqiten informacione të reja, prandaj kontrolloni përsëri shpesh. Dhe nëse keni ndonjë gjë për të kontribuar në diskutim, do të donim ta dëgjonim. Përdorni një pseudonim nëse nuk dëshironi të përdorni emrin tuaj të vërtetë.

Nuk ka turp as në të. Ne vetëm duam të dëgjojmë tuaj të marrë në çdo vend që keni pasur përvojë me të. Por mbani atë të stilit të lartë, fëmijët. Ne do të fshijmë komentet që janë të dyshimta ose të pasakta.


Gjithkush dëshiron të flasë për para së pari. Kjo është e dukshme nga vetë jeta jonë, nga bisedat tona me miqtë dhe nga sondazhet që kemi bërë midis të krishterëve online.

 

Paraja është një çështje e madhe.

Pra, le të flasim para: Vetëm për shkak se një vend kushton më pak nuk do të thotë që ju jeni domosdoshmërisht duke marrë një marrëveshje të mirë. Kjo duke u thënë, vetëm për shkak se kushton më shumë nuk do të thotë që ju të merrni një vend më të mirë ose.

Shumë nga shtatë faqet që kemi shqyrtuar ofrojnë një anëtarësim të testimit falas.

Ndërsa ndoshta nuk do të biesh në dashuri për dhjetë ditë ose më pak, mund të ndodhin mrekulli. Dhe nëse doni të provoni një vend, një gjykim i lirë është një mënyrë e mirë për të shkuar.

Por nëse jeni gati të shkoni të gjithë, duhet të dini se shumë faktorë mund të ndryshojnë çmimin e abonimit në një vend të krishterë takimesh.

Varësisht se sa kohë keni kryer, ju lehtë mund ta bëni uljen e çmimit në muaj. Çmimi mesatar për një anëtarësim njëmujor në Match, Chemistry.com dhe Christian Café shkon afër 35 $, Christian Mingle ka një çmim prej rreth 30 $ për një muaj dhe eharmoni do t’ju kushtojë rreth 60 $ / muaj.

Mjafton të thuhet: Nëse po zgjedhësh në mënyrë strikte në bazë të çmimit, atëherë Marry Well është kontrabandist para $ 5.99 për një abonim një mujor. Ju mund të merrni gjashtë muaj për $ 25 në Marry Well (më pak se një muaj në Christian Mingle).


POR ÇFARË KANË RRETH DREJTIMIT TË DREJTËSISË KRISHTIKE?

Për fillestarët, nëse jeni i ri në botën e takimeve në internet, mos filloni me një nga  faqet e krishtera të njohura falas  dhe presini që të merrni një ide të mirë se si gjërat bëjnë ose nuk punojnë.

Faqet e internetit pa takim online janë si Perëndimi i Egër, çdo gjë shkon. Është e lehtë të vendosësh një profil dhe është e lehtë ta braktisësh, sepse përdoruesit nuk kanë lëkurë në lojë.

Ka diçka për të thënë për pagimin e takimeve online. Për një, njerëzit kanë më shumë gjasa të jenë serioze në lidhje me takimin dhe gjetjen e besimtarëve me mendje kur ata duhet të përdorin paratë e tyre për ta bërë këtë.

Kjo tha, ka disa vende të lirë krishterë takim atje. Këtu kemi një rënie të shpejtë të të paktëve që kemi hasur:

Data e krishterë kishte më pak se 100 burra në moshën 22-40 vjeçare në të gjithë shtetin e Teksasit. Ata kishin më pak se 200 gra në të njëjtën periudhë moshe. Numrat nuk janë në anën tuaj me atë faqe.

Fusion 101 është një vend i lirë krishterë takim që është i bazuar në Mbretërinë e Bashkuar

Pas krijimit të një regjistrimi falas, ne arritëm në një ekran që na tregonte se kishte mbi 600 njerëz në linjë përpara nesh duke pritur që profili i tyre të miratohej.

Jona do të vlerësohej brenda javës, por nëse do të donim ta shpejtojmë atë, një djalë me emrin Edward, i cili është krijuesi i faqes, mund ta bëjë këtë nëse ne i kemi dërguar atij $ 3 (paund, ndoshta?) Përmes PayPal-it.

Christian Dating for Free është një nga shumë në markat eDating for Free (duke përfshirë, por pa u kufizuar vetëm në, SinglesHindu, Free Jewish, dhe LDS Singles Free).

Kur shkoni në vend, nuk duhet të shkruani një adresë emaili ose ndonjë gjë për t’u regjistruar, gjë që do të thotë që dikush në internet mund ta shikojë profilin tuaj pa aq sa një adresë e-mail për regjistrim.

Singlet e vërteta të krishtera punojnë në të njëjtën mënyrë.

Ka vende të tjera të krishtera që nuk janë në mënyrë specifike “të krishterë”, por të krishterët përdorin, si OKCupid dhe Plenty of Fish.

Dhe ndërkohë që me siguri nuk do të keni problem të merrni ndeshje në të dyja faqet, tëharrisja përmes shumëllojshmërisë së ndeshjeve për të gjetur të krishterë me mendje të ngjashme paraqet problemin e vet. [Shikoni më të hollësishme tonë Rishikimi OKCupid ose Plenty tonë të peshkut avari.]

Në fund të fundit, megjithatë, problemi me  faqet e krishtera të krishterimit falas  është se nëse shumica e njerëzve do të përdorin një automjet pa takim online, ata do të përdorin një nga aplikacionet më popullore për celularë si Tinder, Hinge ose Coffee Meet Bagel. Vendosja e një profili është e lehtë në këto aplikacione dhe zakonisht lidhet me llogarinë e Facebook.

Për më shumë diskutime mbi opsionet e takimeve pa pagesë, shikoni kritikat tona për Apps më të mira të krishterimit.

Deri sa dikush të vijë së bashku dhe të krijojë një aplikacion të krishterë takimesh vrasës, është ende shumë më e vështirë të gjesh dikë në një aplikacion sesa një vend tradicional i takimeve online. Është e mundur, por kërkon shumë më tepër punë sesa në një vend tradicional si eharmoni.


SINGOLET NDËRKOMBËTARE TË KRISHTIT

Është e vështirë të kuptojmë se çfarë lloj numrash po tërheqin këto faqe. Ata nuk janë shumë të etur për të botuar saktësisht se sa anëtarë aktivë do të keni akses.

Një komercial i kohëve të fundit i krishterë Mingle deklaron se ata kanë fituar 2 milionë anëtarë vetëm gjatë vitit të kaluar.

Çfarë do të thotë kjo për kërkimin tuaj?

E pra, çdokush mund të krijojë një profil të lirë në vend (ose në shumicën e faqeve). Vetëm për shkak se ka një sërë profilesh nuk do të thotë se ka shumë anëtarë që paguajnë në mënyrë aktive në të cilën të komunikojnë.

Match.com është faqja e parë dhe më e vjetër në internet, që ka qenë rreth vitit 1995. Në vitin 2012, ata kishin 1.9 milionë abonentë të paguar.

Është më e vështirë për të identifikuar numrat e eharmonisë, por ata kanë pasur rreth 33 milionë anëtarë, pasi ai erdhi në skenë në vitin 2000.

Marry Well është ende një vend i ri dhe një kërkim i shpejtë nga një zonë metropolitane si Dallas / Fort Worth tregoi një përzgjedhje shumë më të vogël të profileve sesa faqet që kanë qenë rreth e rrotull për vite të tëra si eharmoni, Match, Chemistry.com dhe Christian shoqërohem.

Ja se çfarë duhet të marrësh në konsideratë:

Nëse jetoni në një qytet të vogël apo në zonat rurale dhe nuk jeni në marrëdhënie të distancave të gjata, numri i profileve online dating brenda rajonit tuaj gjeografik tashmë është i hollë.

Ju do të duhet të zgjeroni distancën tuaj të makinës ose të zgjidhni një nga vendet që mburren me miliona profile për të zgjedhur.

Me përjashtim të Marry Well, të 5 vendet e tjera në përgjithësi përfshijnë qindra e mijëra profile për të krishterët që mund të zgjedhin ato brenda një distance të arsyeshme të vozitjes (nën 2-3 orë).

Marry Well ka potencial, por mund të jetë pak më e gjatë para se të mund ta rekomandojmë me gjithë zemër për anëtarësimin e saj të madh. Christian Café ka më shumë se Marry Well, por ata ende nuk ofrojnë kudo pranë numrave të eharmonisë, Match, dhe Christian Mingle.


takohen gratë dhe burrat e krishterë në Evropë

VENDI MË I MIRË PËR TË TAKOHEN SINGOLJET SHPIRTËRORE

Për disa njerëz, teknologjia ende mund të jetë paksa e frikshme.

Ju keni arritur të pushtoni Facebook, por online takim është një botë krejt e re dhe ju nuk mund të dëshironi të kërkoni ndihmë nga një mik.

Nëse jeni duke kërkuar për vendndodhjen më të lehtë për t’u përdorur, përgjigjja me siguri do të jetë efekmoni. Është shumë e drejtpërdrejtë – ju dërgoni ndarjen tuaj të përditshme të ndeshjeve dhe ju mund të komunikoni me ta ose t’i mbyllni ato.

Ekziston një pyetësor i gjatë fillestar për eharmoninë, por nuk është teknologji e lartë. Chemistry.com është shumë e drejtpërdrejtë, gjithashtu, me një pyetësor më pak të gjatë.

Shumica e vendeve të tjera ju japin më shumë opsione kontrolli, të cilat gjithashtu përkthehen me më shumë detaje për të mësuar se si të lundruar.

Nëse jeni pak më i sigurt në gatishmërinë tuaj në internet, Marry Well nuk duhet të jetë shumë e vështirë.

Të dy ndeshjet dhe Christian Mingle u japin përdoruesve aftësinë për të biseduar, dhe Christian Mingle ofron edhe një dhomë lutjeje  (sepse me sa duket ata mendojnë se duam tërësisht të kalojmë kohë në lutje me të huaj të përsosur në internet) .

Christian Café ofron edhe mundësi chatimi, por më shumë se çdo gjë, Christian Café thjesht duket e vjetëruar. Është më pak e lehtë për tu përdorur nga vendet dhe mund të qëndrojë një estetikë e re, e re.


Ata do të dinë që Jemi krishterë NGA … PROFILI TONA?

Duam të theksojmë se, ndonëse këto vende nuk janë të gjitha në mënyrë eksplicite  “faqet e krishtera të takimeve”,  ne e dimë se një numër i madh të krishterësh i përdorin për të gjetur marrëdhënie.

Hulumtimi ynë tregon se korporatat e krishtera nuk kanë domosdoshmërisht edhe ato që kanë “të krishterë” në emër të kompanisë.

Në të vërtetë, Christian Café dhe Marry Well janë të vetmet dy vende në rishikimin tonë që janë në pronësi të të krishterëve dhe mund të konsiderohen ekskluzivisht faqet e krishtera takimesh. Nëse ju mendoni se kjo është një çështje, ne ju bëjmë thirrje që të bëni hulumtimet tuaja dhe të gjeni një faqe që përputhet me bindjet tuaja.

Megjithatë, besojmë se faqet më të mira të  krishterimit  mund të jenë faqet e internetit që nuk janë teknikisht vetëm për të krishterët.

Ju vetëm duhet të vendosni parametrat e kërkimit tuaj me kujdes dhe t’i përgjigjeni pyetjeve tuaja në një mënyrë të tillë që të pasqyrojë prioritetin që vendosni në çështjet shpirtërore.

Por edhe kur e keni bërë këtë, disa vende ende mund ta bëjnë të vështirë të gjejnë besimtarë të një mendjeje të ngjashme, pa pasur nevojë të klikoni në çdo profil që ju intereson vetëm për të lexuar më tej dhe për të gjetur se ai / ajo rrallë ndjek kishën.

Match.com ofron vetëm disa pyetje me zgjedhje të shumëfishta në lidhje me religjionin dhe shërbimet e kishës. Christian Mingle i bën gjërat pak më të lehtë duke u lejuar anëtarëve t’u përgjigjen pyetjeve të ngjashme me Matchin, së bashku me disa informacione konfidenciale.

Mesazhi i krishterë përfshin gjithashtu disa pyetje të shkurtra përgjigjie në lidhje me besimin.

Chemistry.com provuar të jetë vendi më i vështirë kur ai erdhi për të gjetur të krishterë të tjerë të ngjashëm me mendje, pasi ata ju lejojnë vetëm një pjesë të vogël të profilit për të përfshirë fjalët tuaja.

Pjesa tjetër janë përgjigje me zgjedhje të shumëfishta, dhe prej atyre, vetëm pak diskutojnë besimin.

Ndërsa është e vërtetë që ju duhet të uleni në profilin e gjatë të personalitetit fillestar me eharmoninë, ka diçka për të thënë për të.

Veçanërisht kur çiftëzohet me opsionin për të përcaktuar se sa e rëndësishme është spiritualiteti i ndeshjes suaj. Përvoja jonë dhe hulumtimet tona tregojnë se kjo rezulton në profile që janë më të përafërta me atë që kërkonim.

Marry Well u krijua nga çifte që kanë një histori me fokus në familje dhe misioni i tyre është “të ndihmojnë njerëzit të krijojnë martesa të mira për të mirën e tyre dhe për lavdinë e Perëndisë”.

Ideja është që të angazhohet teke (falje e pikës), ndërsa ecin nëpër rrugë deri në martesë. Marry Well nuk do që ju të mos jeni pjesë e faqes sapo të hyni në një marrëdhënie takimesh.

Ata duan t’ju sigurojnë burime dhe komunitete deri në ditën e dasmës. Është për shkak të kësaj, ne besojmë, se shumica e anëtarëve të faqes zakonisht kryen të krishterë.

Christian Café gjithashtu ka cilësime mjaft të hollësishme, siç janë preferencat konfuze, përkatësia dhe përfshirja e kishës, dhe niveli i besimit dhe nuk kërkon një pyetësor të gjatë.

Kjo mund të jetë e dobishme për njerëzit që nuk duan të kushtojnë kohën që duhet për të vlerësuar veten dhe interesat tuaja në eharmoni.


Ka diçka që shqetëson për komunikimin me dikë që mezi e di. Të gjithë e kemi parë  ligjin dhe rendin ; ne kemi dëgjuar tregimet horror. Nuk ka asgjë të keqe me të qenit i sigurt.

Opsioni juaj i parë për sigurinë në cilëndo faqe është që të mos përdorni foton tuaj. Vajzat duan të thonë se vetëm djemtë kujdesen për duket, por kjo nuk është e vërtetë.

Edhe vajzat më të shenjta dëshirojnë të shohin nëse sytë e tij duken të ndershëm dhe të sjellshëm  (ose nëse linja e flokëve të tij është duke u larguar ose nëse barku i tij tregon shumë konsumin e birrës)  para se ta takojë atë për kafe.

Pra, mos përdorimi i një foto nuk do të korrni me të vërtetë një kulture të nxehtë të datave të nxehta për shumicën e njerëzve.

eharmoni preferon të përdorësh emrin tënd të parë në profilin tënd.

Sigurisht, mund të krijoni një alias, por për pjesën më të madhe, profilet e anëtarëve përfshijnë emra legit. Faqet të tjera ju lejojnë të krijoni një emër përdoruesi, i cili nganjëherë mund t’ju tregojë më shumë për një person sesa 10 pyetje profili.

Por çfarë ndodh nëse merrni një ndeshje që bie në dashuri me ju dhe nuk do të ndalojë emailimin dhe duke u përpjekur për të komunikuar me ju? Ju jeni një kapur i mirë; kjo mund të ndodhë.

Bllokimi i profileve është një opsion për Match, Christian Mingle dhe përdoruesit e earmonisë. Kushtet e përdorimit dhe faqja e politikave për privatësi nuk përditësohen në Marry Well, kështu që është e vështirë të përcaktoni se cilat hapa dëshirojnë që ju të merrni për të frenuar stalkers të etur.

Christian Café gjithashtu u jep mundësi përdoruesve të mbajnë komunikime të padëshiruara në bllok me bllokun e tyre të postës, por ata ende mund të shikojnë profilin tuaj.


MBANË GRUA DHE NJË KRISHTË NË EVROPË

Kur bëhet fjalë për gjetjen e vendeve më të mira të  krishterimit , Freaks kontrollit, ne kemi marrë ju mbuluar.

Ju dëshironi të gjitha ndeshjet tuaja dhe doni të merrni vendimet tuaja!

Ju e dini se çfarë është më mirë për ju dhe jo për ndonjë program kompjuterik. Dhe ju nuk dëshironi që të rriheni dhe të prisni deri në ditën e 37-të kur programi i programit të përmendur ta lëshojë atë në kutinë tuaj. Nëse është kjo, ju nuk do të pëlqeni eharmoni ose Chemistry.com.

Por, do të jeni të lumtur të dini se 4 faqet e tjera ju japin akses në të gjitha profilet e tyre të anëtarësimit, si dhe aftësinë për të komunikuar në cilindo nivel që zgjidhni.

Është e rëndësishme të theksohet: Ndërsa Marry Well nuk ju ndalon të komunikoni me askënd, ata i dekurajojnë gratë që të fillojnë marrëdhëniet aktuale me burrat.

Kjo mund të të zhdukë disa prej jush, dhe të tjerët mund ta gjejnë atë freskuese. Jezusi na do të gjithëve.


A KA NJË NJË SHPIRTËRIM DREJTUES PËR TË CILAT?

Nëse ju merrni një email ose një shkelje syri nga një ndeshje, ju dëshironi të jeni në gjendje të shihni se kush është ndërsa ju jeni në punë ose në qendër.

Ne e dimë … edhe ne bëjmë. Është vetëm mënyra se si gjërat janë tani. Askush nuk pret derisa të kthehen në shtëpi për të hyrë në një vend. Në fakt, shumica e njerëzve e kanë të vështirë të presin derisa të arrijnë dritën e kuqe.

Dhe kjo nuk është duke numëruar mijëra njerëz që kryesisht përdorin një iPad ose një tabletë në vend të një kompjuteri aktual.

Nëse jeni ju, do të jeni të lumtur të dini se të gjitha faqet që kemi shqyrtuar – me përjashtim të Chemistry.com dhe Marry Well – ju ofrojnë aplikacione mobile.

Tani ju mund të gjeni dashuri të vërtetë në pëllëmbë të dorës ndërsa udhëtoni në botë.Faqe e ZoekEenDate.nl . European datingsite Krahasimi Tool | Vendet më të njohura gjermane.Vendet më të mira për njohjen e seksit falas në Europë